Aangenaam!

Als eigenaren van deze mooie locatie, willen wij ons voorstellen. Wij heten Teun van der Kuil en Lucia Bouma en wonen sinds 2020 in Duitsland.  Wij zijn nu beiden met pensioen en hebben in ons werkzame leven in Nederland gewoond. Teun, geboren en getogen in Beverwijk en op zijn 23e naar Schagen verhuisd en daar zijn winkel en  importbedrijf in diverse dranken gehad.

Lucia, geboren en getogen in Delft. Zij heeft daar tot haar 36e gewerkt als verpleegkundige, en podoloog in het Reinier de Graaf Gasthuis. Na haar huwelijk met Teun heeft zij daar een nieuw podologie praktijk opgezet en zelfs later een heel gezondheidscentrum (Hoep Zuid). Nadat Lucia met pensioen ging zijn ze verhuisd naar Utrecht, Leidsche Rijn Centrum, maar met de coronatijd hebben zij besloten om te verhuizen naar hun vakantiewoning in Schweinsbühl. Hun hond, Tibetaanse terriër Max vind het leven hier ook geweldig.

In 2022 konden wij de grond naast ons kopen en hebben daar het prachtige Holzhaus Willingen Diemelsee opgebouwd. Juli 2023 is hij in gebruik genomen en elke gast is razend enthousiast.

Sauerlandbookings helpt ons met de verhuur, zodat wij hier geen omkijken naar hebben. Wij zorgen dat de woning picobello in orde is.
Met veel plezier kijken wij naar onze gasten uit om hen met raad en daad bij te staan en eventueel naar een wandelplezier te rijden. U zult genieten van deze prachtige omgeving met zijn vele mogelijkheden.